مشاور سنتر

همسرم در بزرگ کردن بچه‌ها، کمک نمی‌کند

همسرم در بزرگ کردن بچه‌ها، کمک نمی‌کند



دو دختر 4 و 7 و یک پسر یک ساله دارم. شوهرم اصلا در بزرگ کردن بچه‌ها، کمک نمی‌کند. وقتی هم به خانه می‌رسد، خسته است و حوصله بازی با بچه‌ها را ندارد. من هم واقعا بریده‌ام. شوهرم شغل آزاد دارد و کمتر از پنج ساعت در روز در خانه هست. همین مدت کم را هم کمک نمی‌کند. چه کنم؟

مخاطب گرامی، دغدغه تربیتی شما در خصوص فرزندان هم قابل درک و هم قابل تحسین است. این‌که بار تربیتی سه فرزند را به تنهایی به دوش می‌کشید، مشکلی منحصر به شخص شما نیست بلکه یک معضل در حوزه تربیت فرزند است که در بیشتر خانواده‌های امروزی مشهود است. پدران به دلیل مشغله کاری و تامین نیازهای اولیه خانواده، چشم را به روی نیازهای ثانویه(انسانی) فرزندان و همسران بسته‌اند و خیلی از مادران به تنهایی بار مسئولیت تربیتی و تحصیلی فرزندان را به دوش می‌کشند. این کم رنگ شدن نقش تربیتی پدران در خانواده باید به عنوان یک چالش خانوادگی و تربیتی در کانون توجه کارشناسان حوزه خانواده قرارگیرد و راه‌حل کاربردی ارائه دهند تا پدران بتوانند به جایگاه تربیتی خود برگردند.


3 دلیل احتمالی مشکل شما


در خصوص سوال و گلایه شما مادر گرامی، اطلاعات کافی نداریم که آیا واقعا نیاز شدید مالی است که پدر در شبانه‌روز ۱۹ ساعت باید کارکند؟ یا این‌که برای پدر، کار اولویت اول است و خانواده اولویت دوم که این تفکر بسیار غیرمنطقی است. شاید هم مشکل این است که پدر، تربیت فرزند را جزو وظایف خود نمی‌داند و همه بار تربیتی و تحصیلی فرزندان را از تکالیف مادر می‌داند. طبیعتا راهکار پیشنهادی باید بر اساس مشخص شدن پاسخ این سوال‌ها باشد.


تعیین زمان‌بندی برای نگهداری از فرزند


در یک فرصت مناسب با شوهرتان درباره نقش مهم او در تربیت فرزندان صحبت کنید. بهتر است ضمن درک شرایط همسرتان در صورت داشتن مشکلات مالی، از او بخواهید برای نگهداری فرزندان به برنامه‌ای که از قبل مشخص شده و دو طرف درباره‌اش به توافق رسیده‌اید، پایبند باشد. به نظر می‌رسد به جای غر زدن و اعتراض‌های مداوم، بهره بردن از چنین راهکارهای عملی مفید باشد.


این نکات را به شوهرتان بگویید


این روزها شاهد هستیم که اگر در تربیت یا وضعیت تحصیلی فرزندان، نارسایی یا ضعفی مشاهده می‌شود، برخی پدران به راحتی انگشت اتهام کم‌کاری را به سوی مادران می گیرند و خود را کاملا کنار گود تصور می‌کنند. این شیوه سبک زندگی، استرس مادران را که از حداکثر توان خود استفاده می‌کنند و نقش تربیتی پدر را هم به دوش می‌کشند، افزایش می‌دهد و کوفتگی عصبی حاد گریبان گیر این‌گونه مادران می‌شود. دادن چنین اطلاعاتی به همسرتان، می‌تواند او را در خصوص نقش مهم‌اش در تربیت فرزندان آگاه‌تر کند.

بیشتر بخوانید: نحوه هماهنگی پدر و مارد در تربیت فرزند

نویسنده : عبدالحسین ترابیان| کارشناس‌ارشد روان‌شناسی

این مطلب در تاریخ 2019-12-14 11:18:13منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
امور تربیتی کودکان و نوجوانان
تعداد بازدید
2773





نظر شما در مورد مطلب همسرم در بزرگ کردن بچه‌ها، کمک نمی‌کند چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




معیارهای ازدواج چطور شکل می گیرند
معیارهای ازدواج چطور شکل می گیرند

دریافت گواهی سلامت بکارت برای نامزد
دریافت گواهی سلامت بکارت برای نامزد

چطور بفهمم باردارم،با این نشانه ها باردار هستید
چطور بفهمم باردارم،با این نشانه ها باردار هستید

آسیب ها و صدمات بدن در رابطه جنسی
آسیب ها و صدمات بدن در رابطه جنسی

چه کسانی بیشتر خودکشی می کنند
چه کسانی بیشتر خودکشی می کنند

کدام استانها مردها بیش ازیک همسر دارند
کدام استانها مردها بیش ازیک همسر دارند










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

3220

بازدید امروز:

22344

بازدید دیروز:

267607004

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام