کجی آلت تناسلی در مردان

آلت‌تناسلی در مرد یک عضو کاملاً عروقی است که از ترکیب سه جزء استوانه‌ای تشکیل می شود: دو عدد اجسام غاری در طرفین که همان بافت نعوظی مرد را تشکیل می دهند و یک عدد جسم اسفنجی که در قسمت تحتانی آلت مابین اجسام غاری قرار می گیرد و از وسط آن مجرای ادرار عبور می کند (شکل 1). وقتی یک مردی تحریک می شود اجسام غاری پر از خون شده و حالت نعوظ به مرد دست می دهد. حال اگر یک قسمت از بافت نعوظ در مردان بنا به عللی قابلیت انبساط و گشاد شدن خود را از دست بدهد (بافت فیبری ایجاد می شود که سفت و غیر قابل انعطاف می باشد)، هنگام نعوظ آن قسمت از آلت‌تناسلی بدون خون باقی مانده و ضمن کوتاه کردن آلت‌تناسلی، باعث کج شدن آن به طرف بافت فیبری می شود. بافت فیبری ایجاد شده را در اصطلاح "پلاک" می گویند .
بطور کلی کجی آلت‌تناسلی به دو دستة بزرگ تقسیم می شود: مادرزادی یا اولیه و اکتسابی یا ثانویه. پیش‌آگهی، تشخیص و درمان آنها کاملاً متفاوت است، و در این نوشتار سعی می شود که در هر دو مورد توضیحات کافی جهت خوانندگان گرامی فراهم شود. کجی آلت‌تناسلی مادرزادی یا اولیه یک بیماری نسبتاً شایع می باشد. کجی آلت‌تناسلی می تواند بطرف پائین، بالا، راست، چپ و یا ترکیبی از آنها مثلاً بطرف پائین و راست باشد. اگر پلاک فیبری در قسمت تحتانی آلت‌تناسلی ایجاد شود، آلت‌تناسلی بطرف پائین کج می شود که در اصطلاح به آن کوردی (Chordee) می گویند. اگر بافت فیبری در قسمت فوقانی آلت‌تناسلی ایجاد شود، آلت‌تناسلی بطرف بالا کج می شود. در مورد کجی به طرفین، موضوع فرق می‌کند. در بالا توضیح داده شد که اعضاء نعوظ آلت، اجسام غاری هستند که به شکل دو استوانة متساوی در طرفین آلت‌تناسلی قرار می گیرند. حال اگر بطور مادرزادی یکی از این استوانه‌ها کوچکتر از طرف مقابل باشد، آلت‌تناسلی بطرف استوانة کوچکتر کج می شود. میزان کجی آلت‌تناسلی را بر حسب درجه می سنجند. یک مرد از نظر زناشوئی دارای دو جنبه است: توانائی باروری و توانائی برقرار کردن رابطة زناشوئی یا همان نزدیکی. کجی آلت‌تناسلی بخودی خود سبب آسیب به قدرت باروری مرد نمی شود. اگر کجی آلت‌تناسلی بیش از 30 درجه باشد، هم نزدیکی مشکل می شود و هم اینکه ممکن است همسر بیمار حین نزدیکی احساس درد بکند که این موارد نیاز به جراحی دارند. جهت اصلاح کجی آلت‌تناسلی یک عمل جراحی بسیار مؤثر وجود دارد. گاهاً کجی آلت‌تناسلی به اندازه‌ای نیست که مانع نزدیکی و یا درد همسر شود، ولی بعلت ظاهر نامناسب آلت‌تناسلی، از نظر روحی و روانی، زوجها دچار مشکل می شوند. این موارد را نیز می توان با جراحی اصلاح کرد. آن مثل جراحی زیبائی برای بینی است. خیلی از افراد ظاهر بینی نامناسبی دارند، ولی هیچ مشکلی با آن ندارند، ولی عده‌ای ترجیح می دهند که عمل جراحی کنند.

منبع : مقالات دکتر صفری نژاد

گرداوری شده توسط پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

 

این مطلب در تاریخ 2012-07-25 08:52:25منتشر شده است

اشتراک گذاری مطلب
فیسبوک توییتر تلگرام
امتیاز:5
دسته بندی
مقالات پزشکی و بهداشتی
تعداد بازدید
22442





نظر شما در مورد مطلب کجی آلت تناسلی در مردان چیست



بازی شهر عشق
کانال تنظیم خانواده


بخش مشاوره و پرسش و پاسخ


شناسه کاربری 

رمز عبور             


   عضویت در سایت

دسته بندی مطالب


خدمات عمومی


 

در مورد ایدز بیشتر بدانیم

معرفی و دانلود کتاب

مطالب سایت جهت موبایل

بررسی وضعیت تناسب اندام

تخمین زمان زایمان




ترس از ازدواج به علت سابقه خودارضایی
ترس از ازدواج به علت سابقه خودارضایی

چطور دعواهای نامزدی را پایان دهیم؟
چطور دعواهای نامزدی را پایان دهیم؟

عوارض مصرف قرص اورژانسی
عوارض مصرف قرص اورژانسی

دلایل درد رابطه جنسی بعد از یائسگی
دلایل درد رابطه جنسی بعد از یائسگی

تاثیر داروهای ضد افسردگی بر رابطه زناشویی
تاثیر داروهای ضد افسردگی بر رابطه زناشویی

اثرات فاصله سنی زن و شوهر برروی سلامت آنها
اثرات فاصله سنی زن و شوهر برروی سلامت آنها










کانال سایت تنظیم خانواده در تلگرام

بازی شهر عشق کلینیک لیزر شفا

 افراد آنلاین :

5586

بازدید امروز:

17146

بازدید دیروز:

266283349

آمار کل:

مشاوره ازدواج و مشاوره زناشویی تنظیم خانواده ،کلیه حقوق مادی و معنوی مروبط به مطالب اختصاصی ثبت شده و ترجمه شده در این سایت برای پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده محفوظ است.

دنبال کردن تنظیم خانواده صفحه فیسبوک سایت تنظیم خانواده صفحه توئیتر سایت تنظیم خانوادهگروه تنظیم خانواده در تلگرام